söndag 2 mars 2008

Ursäkta

Ursäkta, jag är helt enkelt inte på humör. Pms blandat med dödsfall och tentaperiod kommer aldrig bli ett vinnande koncept gällande glada miner.

Ursäkta men jag orkar inte längre bry mig om det senaste projektarbetets utfall. Koncentrationen uteblir och i ärlighetens namn har jag inte orkat korrekturläsa hela arbetet. Visst har jag gett scrollat igenom det men de ansträngande ändringarna uteblev.

Ursäkta men diskhögen i köket döljer mina mönstrade kakelplattor, tallriken med kiwiskal på soffbordet pryds numera av bananflugor och imorgon lär de krylla av dem då jag inte har för avsikt med att gå ut med soporna i afton.

Ursäkta för den osorterade tvätten som är kvar i tvättkassen på golvet. Behöver något strykas lär det inte ske. Ta för guds skull på dig strumpor så att du slipper känna hur det knastrar under fötterna i köket och betrakta inga öppna ytor för de täcks med all säkerhet av damm.

Ursäkta att jag inte har hört av mig angående den där fika vi skulle ta i veckan eller det där IKEA - besöket som inte verkar bli av. Är det okej om vi skjuter upp den inplanerade lunchen och att jag uteblir på redovisningen på torsdag?

Ursäkta om jag inte ringer men jag orkar helt enkelt inte prata.

Inga kommentarer: