måndag 7 april 2008

Aurafoto

0107kb_aurafoto

Ingen kan väl ha missat när allas vår Stig-Helmer gör ett aurafoto och i ärlighetens namn trodde jag inte påhittet fortfarande fanns i vår moderna värld.

Aura kännetecknas ofta som en människas utstrålning men även som ett konkret existerande energifält runt levande varelser. Fina färgstrålar bygger upp auran där varje färg har en unik betydelse. Färgerna avslöjar bland annat information om individens känslor, förmågor och vitala energier

Aurafärgerna visar en persons fysiska, emotionella och mentala tillstånd och kan därför variera på grund av olika omständigheter. Den så kallade grundauran förändras endast efter stora förändringar men energiutstrålningen varierar på grund av såväl hälsa som livsinställning.

Syftet med aurafotografering är att få veta mer om vårt inre och vår omedvetna värld och påstås användas av såväl läkare och terapeuter något som för mig endast känns som påhittat blaj.

För om det nu finns ett energifält runt var individ. Hur avläses då detta då en aura oftast innehåller  flera färger och varje färgs betydelse är minst  fem helt skilda adjektiv?

Inga kommentarer: